Kylie Jenner priznala zašto je skrivala trudnoću

Piše: Redakcija

Najmlađa članica Kardashian-Jenner porodice, Kylie, u februaru ove godine dobila je kćerku Stormi, a ono što je zanimljivo je da prije rođenja djevojčice niko osim članova porodice nije znao za trudnoću. Šest mjeseci kasnije Kylie je odlučila otkriti zbog čega je krila da je trudna. 

– Znala sam da je bolje da se sklonim od očiju javnosti. U trudnoći vam divljaju hormoni i sve su emocije dodatno naglašene. Osjećala sam da nisam spremna… Znala sam da ću moći više uživati u cijelom iskustvu ako to zadržim za sebe – otkrila je ona za Vogue. 

Podsjećamo, Kylie se u vrijeme trudnoće povukla iz javnosti, ali i sa društvenih mreža na kojima je u periodu prije toga bila izuzetno aktivna. 

View this post on Instagram

my heart

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti