Žanamari Perčić o majčinstvu: Moj život prije nije imao smisla

Piše: Redakcija

Pjevačica Žanamari Perčić uživa u najvažnijoj ulozi koju ima u životu, a to je majčinstvo. Njenu trogodišnju kćerku Gabrijelu javnost nema priliku viđati na društvenim mrežama, jer je Žanamari odlučila da je želi zaštititi od potencijalnih prijetnji koje se mogu pojaviti na internetu, ali zato vrlo rado priča o njoj. Za Story.hr otkrila je da je kćerka pokušava imitirati u svemu što radi. Otkrila je kako joj je tek s kćerkom život dobio pravi smisao.

– Stvarno ne znam kako sam uspijevala naći životni smisao prije nego što je Gabrijela došla na svijet. Naravno, bilo je divnih i zabavnih trenutaka u životu od kojih mi je najljepše vrijeme otkada sam upoznala svog supruga, ali imati dijete – to je nešto neuporedivo s bilo čim prije u životu. Istina, nekada je teško, veliki je izazov nositi se s tolikim emocijama za jedno malo biće, a istovremeno biti i prva osoba od koje uči šta smije, a šta ne smije – kaže Žanamari.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti