Glumi Bonda i mimo filmskog seta: Daniel Craig sam bira reditelje, negativce i bond-djevojke

Piše: Redakcija

Reditelj Danny Boyle odustao je od režiranja novog filma o Jamesu Bondu, a kao razlog za to u službenom su saopštenju navedena “kreativna neslaganja”.

– Producenti Michael G Wilson, Barbara Broccoli i Daniel Craig objavljuju da se Danny Boyle odlučio povući s mjesta reditelja Bonda 25-objavljeno je na službenom profilu franšize na Twitteru.

Nakon toga procurile su neke insajderske informacije, prema kojima su se Boyle i glavni glumac Daniel Craig četiri mjeseca prije početka snimanja posvađali oko toga ko će glumiti glavnog negativca.

Navodno je problem izbio zbog manje poznatog poljskog glumca, 41-godišnjeg Tomasza Kota kao glavnog negativca. Prema glasinama koje kruže, producenti žele Rusa u filmu kako bi on dobio konotacije modernog Hladnog rata.

-Producenti žele unijeti elemente Hladnog rata, ali u današnjem vremenu. Dannyju to nije smetalo, ali problem je nastao kad su morali donijeti odluke o angažiranju glumaca – rekao je izvor za Daily Telegraph.

Nakon toga je navodno tražio novi scenarij, s čime se ostatak ekipe nije slagao.

Craig je poznat kao glumac koji želi sudjelovati u angažiranju kolega u serijalu o Bondu.

-Nijedna od Bondovih djevojaka nije izabrana bez njegovog pristanka. On je odlučio da će Eva Green glumiti u Casino Royaleu i tako je bilo sa svim curama-rekao je izvor.

Osim Boylea, snimanje je napustio i scenarist aJohn Hodge.

Boyle, koji je režirao Trainspotting i Milionera s ulice, prije nekoliko je godina digao ruke od blockbustera te je snimao filmove s manjim budžetom kako bi imao više kontrole i slobode, a odluka da režira Bonda očito nije dobro prošla, prenosi Index.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti