Tom Hardy s trudnom suprugom odselio iz Londona zbog opasne obožavateljke

Piše: Redakcija

Britanski glumac Tom Hardy trenutno je u slatkom iščekivanju drugog djeteta sa suprugom Charlotte Riley. Lijep životni period zagorčala mu je zaluđena obožavateljka koja ga ne prestaje uznemiravati i radi koje je s porodicom napustio rodni London

Poznati holivudski ljepotan koji se proslavio mnogim akcijskim ulogama posljednje je četiri godine sasvim promijenio svoj životni ritam. 2014. godine oženio je dugogodišnju djevojku, Charlotte Rilay s kojom je godinu dana nakon dobio prvo dijete. Tročlana porodica uskoro će se proširiti jer je lijepa brineta ponovno trudna.

No, porodičnu idilu nakratko je pokvarilo zaluđeno ponašanje jedne Hardyjeve obožavateljke koja ga je navodno toliko opsjedala da je glumac odlučio odseliti iz Londona.

Kako navode strani mediji, 40- godišnjak je ionako planirao gradsku vrevu zamijeniti nešto mirnijom oazom na selu, no ponašanje njegove obožavateljke samo je ubrzalo stvari. Tom je kupio imanje i zajedno s djetetom i trudnom suprugom preselio u predgrađe. Tamošnji stanovnici svako ga jutro viđaju u šetnji s psom.

– On smatra da je to savršeno okruženje za odgajanje djece i podizanje porodice – rekli su izvori bliski glumcu.

Osim toga popularnog akcijskog heroja možda više nećemo imati previše prilike gledati na filmskom platnu jer je ulaskom u četvrto desetljeće počeo razmatrati o penziji.

– To vam je kao da ste uspjeli doći na Everest. Bilo je pravo čudo da ste uopće preživjeli i došli do vrha. Želite li ponovno ići na vrh planine ili želite samo pronaći plažu. Šta je to što vas dovodi do obrata? U ovim godinama osjećam da sam napravio dovoljno i da mi je dosta takvog života. Brutalno sam iskren i jednostavno želim nekakav drugačiji život – kazao je u jednom intervjuu zgodni glumac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti