Khloe se pohvalila luksuznim poklonom malene True

Piše: Redakcija

Khloe Kardshian ne može sakriti koliko je opčinjena svojom četveromjesečnom kćerkicom. Pohvalila se i kako je djevojčica dobila i svoj prvi ‘automobil’.

– Ne znam ko je slađi, ovaj veliki plišani medo koji vozi Bentley ili obrazi i smiješak True. Hvala ti teta Kimora na ovom prekrasnom poklonu – napisala je Khloe Kardashian uz fotografiju svoje četveromjesečne kćerkice True. 

Preslatka djevojčica na fotografiji sjedi u minijaturnoj verziji luksuznog automobila kojeg je dobila na poklon od manekenke i dizajnerice Kimore Lee Simmons. 

Na drugoj fotografiji, Khloe je otkrila da nije malena True jedina dobila repliku luksuznog automobila već da je Kimora poslala još dva identična bijela automobila za malenu Stormi, kćerku Kylie Jenner i Chicago, kćerku Kim Kardashian. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti