Nagađa se: Kim i Kanye traže surogat majku za četvrto dijete

Piše: Redakcija

Početkom ove godine, reality zvijezda Kim Kardashian i reper Kanye West dobili su svoje treće dijete, kćerku Chicago. No, ubrzo nakon njenog rođenja, počele su kružiti priče da par želi zatražiti surogat majku da im rodi još jedno dijete.

Te glasine je Kardashianka odmah opovrgnula, ali je u martu za magazin Elle rekla da će razmotriti tu ideju.

– Moj dom i moje srce se osjećaju spremno za bebu trenutno. Četvrto dijete bi bilo posljednje jer mislim da ne bih mogla podnijeti više od toga – rekla je Kim.

Doktori su joj nakon prve dvije trudnoće rekli da bi joj iduća mogla biti od životne opasnosti jer je već imala problema, pa je zato uzela surogat majku. Američki mediji su počeli naslućivati da bi se priča oko novog djeteta mogla i ostvariti.

Nekoliko izvora im je potvrdilo da Kim i Kanye planiraju svoje četvrto dijete.

– Spol embrija je muški, tako da će njihovo zadnje dijete biti brat Sainta, North i Chicago – rekao je prijatelj para koji zna da im je ostao još jedan embrij koji može biti oplođen. Čak su počela i nagađanja koje bi ime djeteta moglo biti. Miami je za sada na vrhu ljestvice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti