Kada te život spusti kažeš nikad više: Demi Lovato se odvikava od droge i piše snažne stihove

Piše: Redakcija

Kada završite na odvikavanju od droge život vas  može odvesti na dva kolosijeka: Ili možete potpuno propasti ili možete postati bolja osoba i osloboditi se ovisnosti, te se vratiti u život i postati najbolja verzija sebe. Šta to u praksi znači, zna pjevačica Demi Lovato  koja je nedavno završila na naslovnicama svih medija kada je zbog predoziranja završila u bolnici u Los Angelesu. Drogu je navodno uzimala zbog psihičkih problema i depresije.

Danas se Demi Lovato osjeća bolje u svakom smislu i ne samo to. Strašno životno iskustvo kroz koje je prošla, Dem koristi kao inspiraciju i energiju za svoj stvaralački rad, te piše vrlo snažne stihove o najtežim momentima njenog života, kada joj je život visio o koncu. Veliki je poduhavat pretvoriti užasno životno iskustvo u nešto lijepo, pozitivno i opominjuće. 

-Deminin sudar sa smrću za nju je bio  sjajna inspiracija za muziku. Ona sve radi bolje i usmjerava svoju energiju na najbolji mogući način. Demi je vrlo zahvalna jer je danas živa. Sve je bilo mnogo gore nego što su fanovi i pretpostavljali, jer je bila blizu smrti. Ona zna da joj je život dao drugu šansu i koristi to da piše vrlo snažne stihove, one koje dolaze iz srca – kaže jedan njen prijatelj za portal HollywoodLife.

Dok se još uvijek oporavlja u klinici za odvikavanje od droge, Demi Lovato se nada da slično iskustvo nikada  više neće proživjeti u životu, ali se takođe nada da će njeni stihovi i ono što je proživjela biti opomena i životni putokaz i za druge ljude.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti