Ana Rucner i Vlado Kalember: Bivši supružnici zajedno na odmoru

Piše: Redakcija

Iako su se razveli prije četiri godine, Ana Rucner i Vlado Kalember dokaz su da bivši supružnici mogu ostati u prijateljskim odnosima. Naime, oni na svojim Instagram profilima redovno dijele fotografije sa zajedničkog ljetovanja, a Ana je posljednjom u nizu oduševila fanove. Ona je tako objavila fotografiju na kojoj su njih dvoje zagrljeni, a posvetila ju je njihovom sinu Dorianu koji je proslavio 12. rođendan. 
 

– Puno smo lijepih trenutaka imali, ali ona mala tačkica koja trčkara prema moru naš je vječni trenutak – napisala je Ana.

Iako je sve više onih koji zbog djece ostaju u prijateljskim odnosima, njih dvoje posebna su priča jer i dalje obasipaju komplimentima jedno drugo i često naglašuju da se i dalje vole iako više nisu bračni partneri. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti