Kylie o majčinstvu: Stormi ću prenijeti da eksperimentira s izgledom i da uvijek bude svoja

Piše: Redakcija

Iako je vlasnica možda trenutno i najpopularnijeg make-up branda “Kylie Cosmetics”, Kylie Jenner iznenadila je svojom definicijom ljepote koju planira prenijeti šestomjesečnoj kćerkici Stormi. 

View this post on Instagram

my heart

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Mlada majka je izjavila kako joj je porodica usadila vrijednosti unutrašnje ljepote te priznala kako je imala naviše samopouzdanja kao dijete koje nije trebalo brinuti o svijetu oko sebe.

– Moja porodica mi je dopustila da budem slobodnog duha te onakva kakva zapravo jesam – piše People.

– Ljepota meni znači biti svoj. Ljepota meni znači Stormi – nastavila je Jenner. Majčinstvo je očito utjecalo na njene životne stavove, počevši s uklanjanjem filera iz usana u junu ove godine. 

– Stvaranje novog života bilo je jedno od najljepših trenutaka ikad. Teško je objasniti zašto, razumiju oni koji kroz to prođu. Ono što bih željela prenijeti kćerkici je da bude bezbrižna i da uvijek eksperimentira da svojim izgledom i onim šta želi biti –  poručila je Kylie. 

– Kylie je mnogo opuštenija i prirodnija otkad je rodila. Zauzetija je no ikada, no prioritet joj je kćerkica – rekao je izvor za People. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti