Ella Dvornik o razdvojenosti od kćerke

Piše: Redakcija

Poznata lifestyle blogerica Ella Dvornik je sa suprugom Charlesom putovala Evropom, a anegdote s putovanja je  gotovo redovno dijelila na svom Instagram profilu. Iako nije krila koliko su uživali u vremenu samo za njih dvoje, Ella je za Story.hr otkrila da joj je razdvojenost od kćerke Balie izuzetno teško pala. 

–  Nakon prve sedmice sam se uhvatila kako gledam njene videe i fotografije bez prestanka, gdje god bila. Za dvije sedmice koliko smo bile razdvojene je propuzala i dobila novi zubić – otkrila je Ella.

No, ova mlada majka je sada ponovo sa svojom kćerkom, a otkrila je i kako je izgledao trenutak kada ju je djevojčica vidjela.

– Piki je bila zbunjena kada me vidjela jer je već bila jako umorna kada sam došla. Trebalo joj je deset  minuta da me primijeti i onda je počela mahati rukama i smijati se, pa nikako nije htjela zaspati – rekla je ona. 

U nedavnom intervjuu za magazin “Azra”, Ella je govorila o majčinstvu i kćerki koja je promijenila njenu svakodnevnicu.  

– Taman kad se navikneš krene nešto novo. Jako su mi zanimljive te promjene i to kako je izgledala prije, a kako izgleda sada. Baš se vidi da od bebe postaje djevojčica, koja ima izraze lica i svoj karakter. Naprimjer, tuđa djeca sjede u krilu tri sata, a ona ne može sekudnu izdržati i stalno uzima flaše, upaljače, cigarete, račune ili slamke. Stalno nešto s njom moraš. U suštini mi je najzanimljiviji dio to što sve u životu možeš izabrati osim svoje dijete. Mislim da kada kažu: „Bezuslovna ljubav“, misle na to da ne možeš postaviti uslove jer ne znaš šta ćeš roditi. Ne znaš ni šta voli, ni kakva je osoba. Voliš je, a uopšte nemaš pojma zašto, jer sve vrijeme čekaš nešto. Hoće li ići na faks? Hoće li biti slikar? Hoće li se ošišati nakratko? Ne znaš šta će se dogoditi – iskrena je Ella. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti