Nakon prekida s Jelenom Rozgom Stjepan Hauser ponovo ljubavi

PiŔe: Redakcija

View this post on Instagram

A Midsummer Nightā€™s Dream šŸ’•

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Poznati violončelist Stjepan Hauser već neko vrijeme poslovno sarađuje s atraktivnom pijanisticom Lolom Astanovom za koju su obožavatelji ubjeđeni da mu je nova djevojka, a možda i buduća supruga

‘Oni su skupa?’, ‘Zajedno su?’, ‘ Znala sam, pa ne bi on nju toliko objavljivao da nisuā€™, ā€˜Hvala Bogu da su priznali, prelijep parā€™, ā€˜Ne znam zaÅ”to, ali sam znala da su skupa…joÅ” od prve fotke. Možda, energija, najprije?ā€™, ā€˜Divan parā€™, ā€˜Kad je vjenčanje?ā€™, ā€˜Mislio sam da su upravo vjenčani, baÅ” sam zbunjen trenutnoā€™, samo su neki od komentara Å”okiranih obožavatelja Stjepana Hausera ispod njegove najnovije fotografije koju je objavio na druÅ”tvenim mrežama.

Mladi Dubrovčanin pozirao je u zagrljaju sa zgodnom pijanisticom Lolom Astanovom s kojom sarađuje već nekoliko mjeseci.

Iako Hauser do sada nije htio komentirati ima li između njega i atraktivne crnke neÅ”to viÅ”e od prijateljstva i poslovne saradnje, romantičnim objavama to daje naslutiti.

Strastveni zagrljaji i nježni pogledi bili su dovoljni da fanovi ustanove kako Hauser već neko vrijeme krije od javnosti da je u vezi s Lolom. Osim toga, Stjepan je samo dan ranije objavio joÅ” jednu fotku s Lolom ispod koje je napisao: ā€˜Romantična večer u Areniā€™.

View this post on Instagram

Romantic evening at the Colosseum šŸ’ž

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Podsjetimo, krajem 2017. uspjeÅ”ni violončelist je prekinuo zaruke s domaćom pjevačicom Jelenom Rozgom s kojom je proveo dvije i po godine u ljubavi.

View this post on Instagram

Lolita šŸ”„šŸŽ¹

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Pročitajte joŔ