Modno usklađeni par Beckham jači je od glasina o razvodu

Piše: Redakcija

Uprkos svim glasinama o razvodu koje ih prate u posljednje vrijeme, Victoria i David Beckham jedan su od najsnažnijih parova u showbizzu.

Poznati par pojavio se na crvenom tepihu na dodjeli UEFA-inih nagrada. Victoria i David  modno su se uskladili u crnim modnim kombinacijama.

Dizajnerica je nosila crnu haljinu s dubokim dekolteom iz svoje kolekcije pa nije čudno što joj je stajala kao salivena. Uz sandale s kaišićima i razbarušenom kosom, drugi modni dodaci nisu bili potrebni jer je postigla elegantni look i pokazala da je crna boja zaista vječna.

Beckhamovi su pojavom na crvenom tepihu odnijeli titulu najbolje obučenog para, no titulu  najboljeg fudbalera ponio je Luka Modrić.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti