Hillary Duff: Dosta mi je onih koji o majčinstvu znaju sve

Piše: Redakcija

Glumica Hillary Duff bila je meta oštrih kritika kada je prije tri godine na svom Instagram profilu objavila fotografiju gdje ljubi sina u usta. Mnogi su pisali kako je taj čin odvaratan, neprikladan i kako nije dobra majka. No, glumica nije imala strpljenja za takve komentare, pa je dokazala kako ih ne sluša.

– Kao prvo, imao je tri godine. Poljubite svoju djecu pa ako nekome smeta, ne mora gledati. Uopće me ne zanima šta mi imaju za reći. Važno mi je samo da se moja porodica slaže s mojim izborima. Često mi znaju prigovoriti jer ga nosim, a on već ima šest godina. Da, nosim ga na ramenima ili na leđima ako se umori. Da, već je malo teško, ali to ne znači da me se treba osuđivati. Ipak, na to se najbolje nasmijati i uopće ne slušati druge ljude. Dosta mi je onih koji o majčinstvu znaju sve – kazala je Hillary Duff.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti