Ronaldo i Georgina uživaju u ljubavi: Odmor na jahti

Piše: Redakcija

Poznati fudbaler Cristiano Ronaldo i njegova vjerenica Georgina uživaju u slobodnom vremenu koje su odlučili provesti sami. Naime, Georgina je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj se vidi da poznati par uživa na jahti, a opis ispod nje oduševio je njihove fanove. 

– Kako je lijepo osjetiti topli zagrljaj dok ti je tijelo hladno – napisala je ona, te dodala heštegove kojima je Cristianu poručila da ga voli.

Ako je suditi po fotografijama koje dijele na društvenim mrežama, par zaista uživa u svojoj ljubavi. Podsjećamo, njih dvoje su zajedno od 2016. godine. Godinu dana kasnije su dobili kćerku Alanu Martinu, a zajedno odgajaju i Ronaldovu stariju djecu,  Cristiana Juniora i blizance Evu i Matea. 

View this post on Instagram

La famiglia bianconera! #finoallafine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti