Prekršila još jedan protokol: Meghan otkrila kako tepa suprugu

Piše: Redakcija

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, Meghan i Harry, prošle su sedmice prisustvovali izvođenju  mjuzikla Hamilton u Victoria Palace Theatreu, a poslije predstave su se pridružili glumcima na sceni. Ono što je oduševilo sve prisutne je što je Meghan u jednom momentu zaboravila da se nalazi u javnosti, te se Harryju obratila s puno nježnosti i otkrila kako ga inače zove. 

– Vidiš li ljubavi moja? – pitala je Meghan Harryja dok je on stajao iza nje i namještao se za poziranje s ansamblom.

Glumce mjuzikla je ova situacija jako raznježila, te nisu krili svoje oduševljenje iako je riječ o još jednom kršenju kraljevskog protokola.

No, ono što je, također, zanimalo javnost, kada je o protokolima i ovom pojavljivanju vojvotkinje riječ, je to što se pojavila u prilično kratkoj haljini, tačnije u tuxedo modelu kanadske modne kuće Judith & Charles.  Vojvotkinja od Sussexa je haljinu kombinirala uz jednostavne crne salonke i zlatnu torbicu, dok je kosu skupila u punđu pa su se nazirale i diskretne naušnice. Ovo Meghanino izdanje je proglašeno najizazovnijim do sada.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti