Preminuo Conway Savage, klavijaturist Nick Cave & The Bad Seedsa

Piše: Redakcija

Dugogodišnji klavijaturist Nick Cave & The Bad Seedsa, Conway Savage, umro je u  59.  godini nakon izgubljene bitke sa zloćudnim tumorom na mozgu, objavili su njegovi prijatelji na Facebooku. 

Conwayau je tumor dijagnosticiran 2017., nakon čega se povukao iz banda i započeo liječenje, prenio je BBC. Na njegovo je mjesto došao Toby Dammit.

Vijest o Conwayavoj smrti na službenoj stranici su potvrdili i članovi banda, kojemu se pridružio 1990. 

– Naš dragi Conway preminuo je u nedjelju navečer. Član Bad Seedsa gotovo trideset godina, Conway je bio ona anarhična nit koja se provlačila kroz sve žive izvedbe banda. Svi smo ga jako voljeli… i članovi banda i obožavatelji -stoji među ostalim u objavi The Bad Seedsa. 

– Jedne večeri kad smo se svi dobro napili, oko četiri ujutro Conway je sjeo za klavir u hotelskom baru u Koelnu i zapjevao nam Streets of Laredo svojim sjetnim, nježnim stilom i na trenutak je svijet stao. U tom trenutku ondje nije bilo osobe koja nije pustila suzu – napisao je Cave, prensi Hina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti