Nikolina Pišek: Poklon za petu godišnjicu braka

Piše: Redakcija

Poznata voditeljica Nikolina Pišek je prije šest godina započela vezu sa srbijanskim istoričarem umjetnosti Vidojem Ristovićem, za kojeg se udala godinu dana kasnije na luksuznom vjenčanju u Monte Carlu. Par ima kćerku Unu Sofiju, a prije nekiliko dana su proslavili 5. godišnjicu braka. Tim povodom je  Vidoje   suprugu iznenadio poklonom koji je dugo priželjkivala, Naime, kako pišu srbijanski mediji, poklonio joj je put u New York, grad koji će posjetiti zajedno s kćerkom. 

Podsjećamo, Nikolina ima i stariju kćerku Hanu, a kako je nedavno otkrila srbijanskim medijima, ona i suprug ne planiraju više djece. 

– Ne želimo više djece. Kad se sjetim perioda s flašicama i dudama, ipak ne bih. Mada, nikad ne znaš šta ti život donosi, ali Vidoje i ja to ne planiramo – kazala je Nikolina za Glossy.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti