Kate Moss sredila život, prijatelji kažu da se plaši da ne umre mlada

Piše: Redakcija

 

Čini se da svemu dođe kraj, pa tako i karijeri ludovanja Kate Moss(44). Britanska manekenka navodno ne pije već godinu, počela je da živi zdravo, a redovno ide i u teretanu. Navodno su je na radikalnu promjenu stila života primorale tragedije, odnosno preuranjene smrti prijatelja i prijateljica koji su živjeli sličnim načinom života kao i ona.

Posljednji put Kate se na liječenje od alkoholizma prijavila 2015. godine, a prošle godine prvi put u životu krenula je u teretanu.

– Uvijek mi je vježbanje bilo užasno naporno i odustajala bih. Ali, krenula sam u teretanu svaki dan i ubrzo sam vidjela rezultate pa sam nekako prešla preko toga koliko mi je teško bilo – rekla je Kate.

Ove godine dotukla ju je smrt bliske prijateljice Annabelle Neilson, koja je imala samo 49 godina i zato je sad još odlučnija u tome da se kloni alkohola i izlazaka.

– Kate je potpuno nova žena i puno bolja verzija same sebe. Fokusirana je, profesionalna i zdrava. Svi su oduševljeni time. I njoj je bilo teško i čudno, ali sad ima puno više samopouzdanja i osjeća se bolje – rekli su njeni prijatelji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti