Bradley Cooper se zaljubio u Lady Gagu: Da li će se ljubavi s Irinom Shayk dogoditi kraj

Piše: Redakcija

Bez obzira na to što uživa u ljubavi s Irinom Shayk, glumac Bradley Cooper je pao na šarm druge djevojke. Naime, pjevačica Lady Gaga mu je opasno zapala za oko. Kako je kazao u nedavnom intervjuu za Variety, teško je uspio ostati ravnodušan. Osim nove saradnje u filmu “The star is born” glumac će sada imati priliku više vremena provoditi s novom kolegicom.

– Zaljubio sam se u njeno lice i oči. Sjećam se kada smo se prvi put sreli, nakon deset minuta smo jeli domaću hranu koju je kuhala. Tada sam primjetio ogromnu povezanost koju imamo zahvaljujući italijansko-američkim porodicama. Imali smo stvarnu sinhronizovanost upravo zbog identičnog načina vaspitanja – kazao je glumac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti