Selena Gomez otkrila kako se izvukla iz svojih problema

Piše: Redakcija

Prije pola godine pjevačica i glumica Selena Gomez prekinula je turbulentnu vezu s Justinom Bieberom tokom koje je ona patila od brojnih zdravstvenih problema. Tjeskoba, anksioznost i borba s emocijama bili su samo jedan od pokazatelja da zgodna crnka nije na dobrom putu, a onda je okrenula novi list. Evo kako se izvukla iz svih problema, zaboravila na bivšeg i ulovila u oazu mira

U velikom intervjuu za časopis Elle, Selena Gomez pokazala je svoje nove lice. Vidno ozbiljnija, odraslija, zrelija i mirnija, 26-godišnjakinja je svima dala doznanja da ne pati za bivšom ljubavi, Justinom Bieberom te čemu se posvetila nakon prekida.

Justin i Selena tokom godina raskidali su mnogo puta, a onda su u martu ove godine posljednji puta okrenuli leđa jedno drugome. Nepomirljive razlike, neodobravanje porodice i svađe presudili su mladom paru, a on nije dugo čekao da otrči u zagrljaj drugoj.

View this post on Instagram

Alright. Speaking from my heart for over an hour to someone who puts those thoughts into paid words can be hard for me. The older I get the more I want my voice to be mine. This is all apart of my work within an industry that’s been around longer than all of us have been. The purpose of my interview was three fold. My work with A21, my new collection with Coach, and some new music. As I’m aware there will always be interests in one’s personal life because that’s the pace of our ‘social’ generation. I’m grateful for my position and I will always find ways to make my job more about others and giving back— all while having the best time with my music, fashion, film and my love for learning about the world that I’m eager to tap into more and more. Church is a name for something far more personal. There’s always agenda seeking information on such a subject and I understand why. Rarely do I mention church (and I didn’t) but I’ll always feel comfortable talking about my values and beliefs. I respect that from everyone and anyone. I understand that reporters are working to grab the attention of a reader, however I will always work to ensure that what is public represents my truth. I’m a bit bummed but rarely surprised. Y’all know me and my heart. I can’t help it. So I’ll post some of MY photos from the collection and work with A21. My heart. And maybe edit my actual lyrics as you will all hear it soon 😊 I love you guys to the moon and back. For more information on the work I do with A21 please, please visit link in my bio. So much more on that soon!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Samo nekoliko sedmica nakon prekida, Bieber se hvalio kako je u novoj vezi s manekenkom Hailey Baldwin s kojom je potom objavio i zaruke. I dok su mnogi mislili kako će ova informacija dotući ionako krhku i emocionalno nestabilnu Selenu, ona je postala jača nego ikada.

– Ne koristim Internet. Nisam bila na društvenim mrežama mjesecima. Nemam lozinku od svog Instagram profila, nemam nikakve aplikacije na mobitelu. Nemam čak ni aplikaciju za uređivanje fotografija. Jedino čime se zabavljam je igrica Peak – ispričala je Gomez dodajući kako je to njen novi način života na koji se priviknula.

– Čudno je, ali vrlo mirno. Osjećam se stvarno i kao da znam ko sam zaista. Ne osjećam nemir i ne napadaju me emocije već ih znam kontrolirati. Sada kao da malo više razumijem sebe. To ne znači da sam sve prevladala i da sam sve o životu naučila, ali osjećam se jako dobro – govorila je u nastavku lijepa Amerikanka koja se prošle godine podvrgla velikoj operaciji transplantacije bubrega, a potom upala u veliku depresiju od koje se čak liječila u klinici.

– Vratila sam se jednostavnim stvarima, mislim da sam tome oduvijek težila. Ključ je u jednostavnosti. Mnogo sam toga o sebi naučila, Bože, velik je period od 20. do 26. godine i zaista se sada osjećam kao druga osoba – zaključuje Selena.

Zgodna glumica i pjevačica posvetila se humanitarnom radu i volontira u udruženju koje se bori protiv trgovanja ljudima, a bacila se i u posao s nekretninama. Nije zapostavila karijeru, ali napravila je mali odmak od svijeta glamura koji joj je očito bio prijeko potreban.

View this post on Instagram

#California life @puma

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti