Aleksandra Prijović početak trudnoće provodi u Londonu

Piše: Redakcija

Pjevačica Aleksandra Prijović trudi se svaki trenutak trudnoće provesti mirno, te u svakom uživati maksimalno. Aleksandra i Filip će uskoro postati roditelji dječaka, a vijest o prinovi u porodici Živojinović obradovala je mnoge. Aleksandra je odlučila smanjiti nastupe kako bi trudnoću mogla da iznese u miru i bez stresa. Pa je tako na svom Instagram profilu objavila video gdje je otkrila pratiteljima kako se ne nalazi u Srbiji. Boravi u Londonu, u Engleskoj, a nije poznato da li je u Londonu sama ili u društvu supruga.

Nedavno je Aleksandra boravila na Jamajki, gdje je iskoristila priliku i da napravi prve trudničke fotografije, u kupaćem kostimu, koje je objavila na svom Instagram profilu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti