Kylie Minogue nikad sretnija: Prvo pojavljivanje s novim dečkom

Piše: Redakcija

 

Poznata 50-godišnja pjevačica Kylie Minogue važi za nekoga ko jednostavno nema sreće u ljubavi, no čini se da joj je i na tom polju krenulo. Naime, ona se na crvenom tepihu “GQ Men Of The Year” nagrada pojavila u društvu novog dečka, sedam godina mlađeg Paula Solomonsa, što je bio njihov prvi službeni izlazak u dvoje.  

– Život mi je, ne želim reći malo, reći ću puno bolji. Život je sjajan. Možete to protumačiti kako vam odgovara. Moguće je da ću se udati i imati djecu, a možda i neću. Rakla sam da to možda nije za mene, ali možda i jeste – napisala je pjevačica nedavno na svom Instagram profilu, a ispod fotografije kojom je otkrila da je u vezi s Paulom. 

View this post on Instagram

I ❤️ NY

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Podsjećamo, Kylie je prije ovoga  bila vjerena s glumcem Joshuom Sasserom koji je čak 19 godina mlađi od nje, a s kojim se počela zabavljati 2015. godine. Godinu kasnije objavili su da su zaručeni, ali da se neće vjenčati sve dok Australija ne legalizira istospolne brakove. Od samog početka njihove veze svi Kylienini prijatelji su bili itekako skeptični prema interesu njenog mladog momka.

– Niko od njenih prijašnjih momaka nije bio toliko zainteresiran da bude s njom prisutan u medijskom prostoru. Od samog početka sam imao utisak da je iskorištava – rekao je jedna od pjevačicinih prijatelja, dodajući da je ona Joshui plaćala skupe odmore i mnoge druge prohtjeve.

Iako nikada nisu o tome govorili u javnosti, nagađa se da je do raskida došlo zato što ju je glumac varao. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti