Šta znamo o Georgini Rodriguez, zanosnoj crnki koja je očarala Cristiana Ronalda

Piše: Redakcija


Ljubavni život jednog od najboljih fudbalera svijeta Cristiana Ronalda je bio mnogo buran, dok se prije dvije godine nije pojavila mlada Georgina Rodriguez, iz Španije koja mu je godinu kasnije podarila i kćerkicu Alanu Martinu. Iako je mnogima to izgledalo kao kratkotrajna avantura, zagonetnoj crnki uspjelo je ono što nije njenim prethodnicama.

Georgina Rodriguez rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Airesu, a cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španije, u blizini granice s Francuskom. Grad od svega 13 hiljada stanovnika udaljen je 450 kilometara od Madrida, u koji se Georgina preselila nakon završetka srednje škole. Budući da se baletom počela baviti s četiri godine, odabir škole bio je logičan slijed. Pohađala je srednju umjetničku školu u kojoj se fokusirala na ples, koji je njena velika ljubav. U jednom trenutku njenii roditelji odlučuju se preseliti u Bristol u Engleskoj, pa s njima odlazi i Georgina te je ondje studirala engleski.

Nakon povratak u Madrid zanosna crnka okreće se modelingu, a doticaj s modom zaokružuje radnim mjestom u jednoj od trgovina poznatog dizajnerskog brenda Guccija. Upravo ju je strast prema modi spojila s današnjim zaručnikom, Cristianom Ronaldom.

Tokom revije modnog dvojica Dolce & Gabbana u Madridu u VIP odjeljku najpoznatijem fudbaleru današnjice za oko je zapela zanosna crnka velikih smeđih očiju i bujnih oblina. Nakon toga Ronaldo je pozvao devet godina mlađu Georginu na sastanak i ljubav je planula.

U novembru 2016. godine par je prvi put viđen u javnosti u Disneylandu u Parizu te nisu skrivali nježnosti. Jednom kada se otkrilo za njihovu vezu, Georgini novinari i fotoreporteri nisu dali mira. Bila je prisiljena dati otkaz u Gucciju, ispred čije su je trgovine danonoćno čekali paparazzi. Nedugo nakon toga sportaš i mlada plesačica viđeni su na koncertu Justina Biebera u Madridu.

Prvi put zajedno su se pred medijima pojavili na crvenom tepihu u januaru 2017. na dodjeli Fifinih nagrada u Zürichu, na kojoj je Ronaldo proglašen najboljim fudbalerom svijeta. Širokog osmijeha i u elegantnoj crnoj haljini, Georgina je pokazala da se jako dobro uklopila u porodicu slavnog fudbalera te da ima sjajan odnos s njegovim najstarijim sinom Cristianom Ronaldom Juniorom, prenosi tportal.

Georgina Rodriguez

Pročitajte još