Beyonce objavila fotografije s intimne rođendanske proslave i pohvalila se savršenim životom

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Beyonce proslavila je 37. rođendan na luksuznoj jahti u Sardiniji, a na društvenim mrežama je postavila fotografije s intimne rođendanske proslave koju je opisala dirljivom porukom.

– U 36. godini sam postala majka troje djece. Dojila sam blizance i obnovila zavjete sa suprugom s kojim sam u braku deset godina. Nakon trudnoće sam se vratila kući kako bih nastupila na Coachelli. Zatim smo moj suprug i ja izbacili zajednički album ‘Everything is love’, a onda sam krenula na turneju s porodicom. Ova godina je za mene bila veoma važna. Zahvaljujem Bogu za sve ljude u mom životu. Hvala svima na pozitivnim porukama i predivnim rođendanskim čestitkama. Radujem se što ću nastaviti učiti iz prošlosti, živjeti u sadašnjosti i prepuštati se budućnosti. Volim vas – napisala je Beyonce na Instagramu.

Osim toga, Beyonce je objavila niz fotografija s privatne rođendanske proslave.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti