Stjepan Hauser: Nije mi bila namjera uvrijediti Jelenu Rozgu

Piše: Redakcija

Nakon što je objavio video snimak gdje pjeva pjesmu “Oprosti mala” svoje bivše djevojke Jelene Rozge, Stjepan Hauser je dobio brojne, kako pozitivne, tako i negativne komentare. Mnogi su taj čin smatrali uvredom za pjevačicu, nakon čega se i Stjepan oglasio.

– Želim ovim putem svima da razjasnim neke stvari jer je očigledno došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od vas nisu vidjeli moju prethodnu objavu. U prethodnoj objavi, htio sam malo da razveselim sve vas koji ste me podržali u pjevanju, te sam vas upitao da u komentarima napišete pjesmu koju želite najviše čuti… najviše lajkova dobila je upravo pjesma ‘Oprosti Mala’ u izvedbi Jelene Rozge. Nisam imao ni u jednom trenutku namjeru izrugivanja ili išta negativno, već naprotiv, lično smatram da je pjesma prekrasna i htio sam da iskažem poštovanje prema svima koji su izglasali upravo tu pjesmu. Posebno smo se potrudili da nikako ne uvrijedimo ni pjevačicu, a ni da iznevjerimo vas, što se vidi u načinu kako smo interpretirali samu pjesmu. Širimo ljubav i pozitivu, a ne mržnju – napisao je Stjepan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti