Doria Ragland provela ljeto s kćerkom Meghan: Trebala joj je podrška zbog svađe s ocem

Piše: Redakcija

Američki mediji otkrivaju novi detalj iz života lijepe vojvotkinje Meghan i princa Harryja. Meghanina majka dobar dio ljeta provela je s tek vjenčanim parom, a uskoro bi se s njima mogla družiti još više.

Dostojanstvena vojvotkinja Meghan pri svakom je pojavljivanju u javnosti nasmijana i opuštena, no svima je poznato da već dulje vrijeme prolazi kroz težak emotivni period.

Stalni napadi koje joj putem medija iz Amerike upućuju njen otac i njegova djeca, itekako su potresli 36-godišnju Meghan nakon bajkovitog vjenčanja održanog u maju ove godine.

Najnoviji izvori kažu da je Meghan, uz supruga Harryja u najgorim danima porodične drame stub oslonac bila i njena majka Doria Ragland koja je odlučila da kćer neće tješiti samo putem telefona, već je spakovala kofere i posjetila mlade supružnike u njihovom domu.

Kako piše Harper’s Bazaar, Doria je Meghan i Harryja posjetila ovog ljeta na nekoliko sedmica, a s njima je boravila u njihovom domu u Oxfordshireu. Doria je uživala u druženju sa simpatičnim princem Harryjem i kćerki pružila potrebnu podršku.

Ovih dana šuška se da je Meghan u drugom stanju pa se nagađa i da je Doria možda i zbog toga boravila u domu popularnog kraljevskog para.

Po američkim se medijima već neko vrijeme piše da Doria planira preseliti u Veliku Britaniju kako bi bila što bliža kćerki, a kažu da je zbog toga već napustila svoj posao u Los Angelesu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti