Jasmin Drinjaković neprepoznatljiv

Piše: Redakcija

Kada je objavljen spot za pjesmu “Tim za nebo” koju je otpjevala mlada bh. pjevačica Ina Hamzić posebnu pažnju javnosti je privukao zgodni model Jasmin Drinjaković. Iza 31-godišnjeg Jasmina brojni su poslovni angažmani, među muškim modelima on već godinama ostvaruje zavidnu karijeru na domaćoj i inozemnoj modnoj sceni.

No, u posljednje vrijeme Jasmin se povukao s javne modne scene. Kako je i izjavio za naš magazin, izuzetni je ljubitelj prirode, stoga se trudi svaki slobodan trenutak provesti upravo u prirodi. Tako ovih dana Jasmin provodi vrijeme na Hutovom blatu, što je i podijelio na svom Instagram profilu. Javnost je posebno iznenađena zbog Jasminove nove frizure.

Podsjećamo, prve profesionalne korake Jasmin pravi u modnoj agenciji Amele Radan, nakon čega prvo javno pojavljivanje doživljava na „Fashion Week Sarajevo“. Ubrzo su uslijedile brojne reklamne kampanje, kao i saradnja s jednom od najuspješnijih bh. manekenki Džejlom Glavović-Očuz. S obzirom na to da kao model uvijek mora izgledati dobro, te biti u formi, mnogo vodi računa i o zdravom načinu života.

– To se od mene traži i očekuje. Neovisno od toga, u životu sam uvijek nastojao imati zdrav režim ishrane. Od djetinjstva sam se bavio sportom, a za to što sam takav kakav jesam, najviše su zaslužni moji roditelji – kazao je Jasmin svojevremeno za “Azru”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti