Frenkie i Sajsi MC u Sarajevu snimili spot za pjesmu Svi

Piše: Redakcija

Najpopularniji bh. reper Frenkie u Sarajevu je početkom sedmice snimao spot s Beograđankom Sajsi MC. Riječ je o neobjavljenoj duetskoj pjesmi “Svi” za koju su kadrovi snimani u studiju “Spektroom” na Skenderiji, a krajnje vrlo efektne scene snimljene su u hangaru na platou. Atraktivna muzičarka i tuzlanski reper poznaju se jako dugo. Nakon dugogodišnje želje za saradnjom, ove godine su mnogo vremena provodili zajedno, za vrijeme rada na projektu “Red Bull Raplika”, gdje je reperka Ivana Rašić bila sudija i voditeljica. Tu je dogovorena saradnja, ali i prvi detalji, nakon čega je Frenkijev stalni saradnik Indigo ubrzo napravio “beat” koji im se dopao. Ostalo je, naglašavaju, teklo brzo na obostrano zadovoljstvo.

Ističu da je pjesma klupskog karaktera i očekuju da je ovo svojevrsni soundtrack za noćne izlaske. Svjesni su da će na prvu njihova saradnja biti pravo iznenađenje za fanove i u BiH i Srbiji, ali taj momenat iznenađenja im je upravo drag. Tekst pjesme pisali su zajedno, dok se u spotu osim njih pojavljuje i Tijana Rašić, Ivanina sestra i saradnica na sceni te Ina Čano, umjetnica i model nesvakidašnje ljepote. Ekipa “Spektroom” tima ovoga puta ponudila je nešto drugačije studijsko snimanje sa vrlo efektnom scenografijom.

Produkciju i fotografije potpisuje Nikola Blagojević/Spektroom, scenografiju i organizaciju Lea Petrović-Numić. Direktor fotografije je Jasmin Spahić, kojeg je vjerno pratio Amer Beganović. Spot je trenutno u montaži za koju je zadužen Danko Bevanda/BLOKvideo, a premijera i promocija saradnje očekuje se polovinom septembra.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti