Kate Upton prva na listi od stotinu najatraktivnijih žena

Piše: Redakcija

Kako su i mnogi očekivali, Kate Upton je ponovo u samom vrhu, odnosno na prvom mjestu za 2018. godinu na listi 100 najatraktivnijih žena na svijetu koju svake godine objavljuje magazin za muškarce “Maxim”.  Njene fotografije su obilježile stranice ljetnog broja magazina, a slike su nastale u Izraelu.

– Niko tako ne predstavlja SAD kao ovogodišnja pobjednica. Kao i njen uzor, Merylin Monroe, Kate je plavuša zavidnih oblina, koja nas razoružava svojim neodoljivim osmjehom, ali nas i impresionira svojim ponašanjem u javnosti i vrijednim radom – kazao je žiri.

Kad je čula da se nalazi na prvom mjestu liste najatraktivnijih žena svijeta, Kate je izjavila da dosta radi na svom izgledu, vodi računa o ishrani i redovno vježba pa joj je drago što su njen utrošen trud prepoznali i drugi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti