Saša Lošić Loša: I sad me sramota zbog incidenta s Terezom Kesovijom

Piše: Redakcija

„Plavi okrekstar“ će 12. oktobra održati koncert u splitskoj Areni, što će ujedno biti i proslava 30 godina karijere legendarnog benda. U jednom od intervjua koje je frontmen benda Saša Lošić Loša dao za hrvatske medije najavljujući koncert, prisjetio se i jednog događaja iz bogate karijere, a vezan je za Split i susret sa estradnom divom 79-godišnjom Terezom Kesovijom. Momci su promovirali prvi studijski album u sklopu Splitskog festivala i kada su novinari tražili zajedničku fotografiju članova „Plavog orkestra“ i Tereze Kesovije desila se neobična situacija.

– Bio sam klinac i „umirao“ sam od treme jer sam bio blizu tako velike zvijezde.Ponio sam jednu plastičnu čašu u kojoj sam imao crno vino i ta čaša mi je pukla kako sam zagrlio Terezu. Ona je nosila neku bijelu toaletu, a ja sam vidio kako se to vino razlijeva po njoj. Bio sam toliko užasnut da sam samo pobjegao. I ovim putem joj se izvinjavam – prisjetio se Loša.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti