Sarajevski bend Starbridge predstavio novu pjesmu i spot

Piše: Redakcija

 

Sarajevski bend „Starbridge“ postoji od 2015. godine, a čine ga Dejana Hršum, Daniel i Dragan Grahovac, te Ivan Grizelj. U svom dosadašnjem radu su predstavili nekoliko singlova, a do kraja godine planiraju objaviti i prvi album. Da vrijedno rade na ostvarenju tog plana pokazuje i činjenica da su predstavili  novu pjesmu “Odlazim” za koju su uradili i spot.

– Pjesma je u pop rock maniru, što je drugačije u odnosu na ono na šta je publika navikla kada smo mi u pitanju.  Muziku, tekst i aranžman je radio Daniel, a spot  Eldar Muhić. Riječ je o tužnoj ljubavnoj priči i dosadašnje reakcije publike su odlične- rekla nam je pjevačica Dejana Hršum.

Autor pjesme, Daniel Grahovac dodaje da im je u cilju da se približe publici na ovim prostorima. 

– Pjesma je komercijalnija, ali smo nastojali da sve to bude u našem fazonu. Mislimo da će se svidjeti publici – kaže on. 

Poslušajte njihovu novu pjesmu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti