Pamela Anderson odbila u televizijskoj emisiji govoriti o Adilu

Piše: Redakcija

Pamela u televizijskoj emisiji odgovarala na sva pitanja iz svog života, ali ni riječi nije željela reći o raskidu veze

Dok američki mediji tvrde da je Pamela Anderson prekinula vezu s francuskim fudbalerom Adilom Ramiem, bivši zvijezda „Baywatcha” odbija bilo kakakav komentar na ovu temu. To je odlučno pokazala kad je prije nekoliko dana gostovala u francuskoj televizijskoj emisiji „Dnevno“. Voditelj je prvo s Pamelom razgovarao o njenoj ljubavi prema Francuskoj, gastronomiji, aktivizmu, karijeri, odnosu sa Brigitte Bardot, #Metoo pokretu, sinovima, statusu seks simbola, i Pamela je na sva ova pitanja Yanna Barthesa odgovarala sa zadovoljstvom, a onda je uslijedilo ono o Adilu Rami, voditelj ju je pitao da li je vijest o raskidu veze samo glasina ili je ipak istina.

Pamela Anderson na večeri s Adilom u La Villa restoranu u Marseilleu

-Ne govorim o svojom privatnosti, pa prepostavljam da razumijete da u ovom trenutku ne želim razgovarati o tome – kazala je voditelju na vrlo diskretan i hladan način.

Pamela Anderson je bila u vezi s Adilom od ljeta 2017. godine. Zbog njega je napustila i Californiju te se preselila u Francusku. Ali, izvori bliski glumici su 7. septembra kazali da je ona okončala vezu s mladim fudbalerom, i to samo nekoliko dana nakon što ju je zaprosio.

-Pamela misli da je ona razlog što Adil ne provodi dovoljno vremena sa svojom djecom. Ona se povlači iz njegovog života kako bi učinila pravu stvar i on bio s djecom – prenosi izjavu neimenovanog izvora „New York Post“.

Pročitajte još