Kim Kardashian otkrila koji dio svoga tijela ne voli: Plačem zbog toga svaki dan

Piše: Redakcija

Poznata reality zvijezda Kim Kardashian trenutno reklamira svoju novu kolekciju kozmetike,  a tim povodom je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima pozira u trešnjinom cvijeću. Iako ovo cvijeće ima simboliku s obzirom na to da će njena nova linija ruževa, rumenila i sjena za oči biti zasnovana na njemu, fanovi su je optužili da je iskopirala popularnu pjevačicu Beyonce koja je sličnim fotografijama otkrila da nosi blizance.  

– Beyonce je koristila cvijeće na fotografijama na kojima je predstavila svoju drugu trudnoću. Budi kreativna i nađi svoj stil – savjetovali su obožavatelji Kardashianki. 

No, ono što je također zanimljivo je da Kim na fotografijama ponosno pokazuje svoje tijelo, a fanovima nije promaklo da je neke dijelove strateški pokrila. Naime, ona je nedavno u emisiji “Keeping Up With the Kardashians” otkrila da ima kompleks kada je o jednom dijelu njenog tijela riječ. Tako joj je jedna od sestara rekla da ima veliku stražnjicu, ali da nema veze jer ona to voli, a Kim joj je objasnila da uopšte nije tako.  

– Ne volim to. Plačem zbog toga svaki dan – rekla je Kardashianka. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti