Madonnina kćerka odradila prvu reviju: Pistom prošetala dlakavih nogu

Piše: Redakcija

Madonnina kćerka Lourdes Leon odradila je svoju prvu modnu reviju.  21-godišnjakinja je često bila gošća raznih revija, ali ovaj je put bila u drugoj ulozi.

Lourdes je bila model za brend Gypsy Sport koji je reviju imao na NYFW-u, a pistom je prošetala u poderanim farmerkama i grudnjaku napravljenom od lanaca i školjki. U kosi je imala zeleno perje, a na nosu minijaturne naočale, no najviše pažnje privlačile su njene dlakave noge.

Poput Belle Thorne, i Lourdes zagovara prirodni look, pa ne depilira noge i pazuhe. I njena majka Madonna je još prije nekoliko godina na Instagramu ponosno pokazala svoje dlakave pazuhe. Inače, Lourdes se već ranije okušala u modelingu – radila je kampanje za Stellu McCartney i Converse.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti