Slaven Došlo na planinarenju s novim članom porodice

Piše: Redakcija

Srbijanski glumac Slaven Došlo jedan je od rijetkih u svojoj generaciji koji je sa svojih 27 godina ostvario zavidnu karijeru. Osim što je talentiran i miljenik djevojaka, dobio je nekoliko uloga koje su mu donijele veliki uspjeh i brojne nagrade, ali i prisustvo na prestižnim festivalima. Još tokom djetinjstva iskazivao je talent za glumu, pa su ga roditelji poslali u dramski studio u Somboru. Nakon srednje škole, upisao je Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu. Diplomskim filmom „Pored mene“ završio je studije glume u klasi velike Mirjane Karanović. Slaven je nedavno tokom boravka na “Bašta Festu” u Bajinoj Bašti usvojio kućnog ljubimca, psa kojeg je nazvao Ljubica. Sa svojm psom redovno ide na filmske setove, na more, planinu, a nedavno ju je poveo i na avanturističko putovanje Tarom.

– Puno ime joj je Bašta Pas Ljubica, s obzirom na to da se pojavila na festu, a prvi put se kupala na 23. kilometru Perućca – napisao je glumac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti