Enrique Iglesias: Moja Anna je zabavna, ali nikad nisam vjerovao da ću s njom ostati ovoliko dugo

Piše: Redakcija

Enrique Iglesias ne krije koliko je opčinjen svojim blizancima koje mu je rodila nekadašnja teniserka Anna Kournikova. Vrlo često na društvenim mrežama objavljuje fotografije s njima, a sada je odlučio i progovoriti za medije o lijepoj strani očinstva.

-Kada sam u studiju i vidim da je osam sati sebi sam kažem; bolje je da si sada kući. Divno ih je vidjeti, ne brinete ni o čemu drugom, samo o njima. Ništa ne činim da ih zabavim, a oni se smiješe, i kad vidim njihov osmijeh meni zapravo više ništa ne treba u životu.

View this post on Instagram

#worldcup #spain #portugal

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Enrique se može pohvaliti i harmoničnim odnosom koji ima sa svojom dugogodišnjom partnericom Annom Kournikovom. Čak joj je posvetio i neke od naljepših stihova u svojim pjesmama.

-Ona je toliko zabavna, borac, i da budem iskren nisam nikada ni pomislio da bih mogao biti u ovako dugoj vezi.

Anna i Ernique su zajedno od 2001.godine

 

Njihovi blizanci Lucy i Nicolas su rođeni prošlog decembra u Miamiu. Ova vijest je bila veliko iznenađenje budući da niko nije znao da je Anna trudna. Potomstvo su dobili nakon 15 godina veze. Anna i Enrique su se upoznali 2001., na snimanju spota za pjesmu „Escape“.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti