Jennifer Lawrence zamolila koleginice da prestanu lagati o jednoj stvari

Piše: Redakcija

Poznata glumica Jennifer Lawrence je u nedavnom intervjuu govorila o temama koje su u Hollywoodu uglavnom tabu, a to je višak kilograma, te o svom samopouzdanju. Naime, ona je pozvala svoje koleginice da budu iskrene prema svojim fanovima, posebno kada je riječ o njihovom tijelu i izgledu. U skladu s tim je istakla da se holivudske zvijezde pretvaraju kada tvrde da za njihov izgled nisu zaslužni redovna vježba i poseban režim ishrane. 

– Sviđa mi se kada su svi iskreni. Naime, ako vam fali desetak kilograma, a pričate kako stalno jedete pizzu i prženu piletinu, možete uticati na ljude koji se, kada to čuju, neće osjećati dobro u svojoj koži – izjavila je ona. 

Naime, ona nije otkrila kojim je koleginicama ovo poručila, ali je dodala i to da o tim stvarima trebaju iskreno govoriti. 

– Ako idem na dojelu Oscara ili imam premijeru filma, neću lagati, vjerovatno ću uoči toga jesti drugačije nego inače, a sve kako bih stala u haljine pogodne za te prilike – rekla je ona. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti