Ovih pet zvijezda nema profil na Instagramu, a evo i zašto

Piše: Redakcija

Iako je popularnost i uticaj društvenih mreža nikada veći, te su brojne poznate osobe to postale upravo zahvaljujući svojoj aktivnosti na, prije svega, Instagramu, postoje i one poznate osobe koje za ovaj vid komunikacije s publiko jednostavno nisu zainteresirane. Naime, to su zvijezde koje nikada nisu imale svoj profil na Instagramu, a pogledajte o kome je riječ: 

1. Glumica Mila Kunis koja je odluku da živi “offline” donijela nakon što je njen suprug Ashton Kutcher doživio brojna neprijatna iskustva na svom Instagram profilu. 

2. Bradley Cooper koji je odluku da nema Instagram profil objasnio na sljedeći način: “Možda sam staromodan, ali čini mi se da ljudi ne bi trebali da znaju glumca, nego samo njegove uloge”. 

3. Jennifer Aniston je glumica koja Instagram vidi kao resurs koji doprinosi prosperitetu narcizma. 

4. George Clooney smatra da nema potrebe da toliko bude pristupačan javnosti. 

5. Angelina Jolie je u jednom od intervjua otkrila da nema Instagram zbog, prvenstveno, sigurnosti svoje djece. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti