Fotografije govore više od riječi: Djeca milionera uživaju kao u snu

Piše: Redakcija

Život milionera oduvijek je mamio uzdahe “običnih” ljudi. Raskoš, luksuz, egzotične destinacije i skupi automobili glavne su karakteristike po kojima možemo prepoznati milionere. Posljednjih godina razvojem društvenih mreža život bogataša postao je dostupan običnim ljudima. Sve veća popularnost Instagrama donijela je nove trendove pa su tako životi milionera postali na kratko “zapostavljeni” jer su im popoularnost “preotela” njihova djeca. 

Trenutno u svijetu živi oko 36 miliona milionera a njihovo bogatstvo se procjenjuje na skoro polovinu ukupnog bogatstva svjetske populacije navodi se u istraživanju Global Wealth Reporta iz 2017. 

Sigurno jedna od najvećih zvijezda Instagrama je Dan Blizerian. Samozvani “Kralj Instagrama” uživa u milionima koje je stekao njegov otac. Blizerianov otac osuđen je zbog malverzacija na berzi što njegovom sinu nije smetalo da nastavi živjeti raskošno. Milioni prtatilaca skoro svakodnevno mogu posmatrati bahat i raskalašan život Blizeriana koji je okružen lijepim djevojkama. Osim društva brojnih ljepotica Blizerian uživa trošeći novac na brze automobile, jahte, putovanja i kockanje na ruletu. 

Popularnost svojih roditelja iskoristio je i najstariji sin poznatog glumca Willa Smitha. Mladi Jade Pinket Smith otisnuo se u glumačke vode i to vrlo uspiješno. Nakon nekoliko solidnih uloga na filmu odlučio je brendirati svoje ime što mu je donijelo veliku dobit. Sem glume, Jade se ozbiljno posvetio i muzici. 

Mnogi će reći da je život djece svijetskih lidera veoma dosadan. Svakodnevni protokoli, politički i ostali skupovi na kojima se pojavljuju s roditeljima mnogima se čine jako dosadnim. No u biti i nije baš tako. Kćerka nekada multimilionera i biznismena Donalda Trumpa, sadašnjeg predsjednika SAD dosta vremena provodi na putovanjima. Često prateći svoga oca širom planete, Ivanka Trump uspijeva posjetiti najegzotičnije destinacije. 

O porodici Hillton ne treba mnogo govoriti. Njihova najpoznatija članica Paris Hilton koja se okušala u skoro svim vodama showbiza uspijela je steći veliku popularnost ali i bogatstvo. Iako potiče iz čuvene hotelijerske porodice njen saldo na računu je svakim danom veći i mjeri se milionima dolara. Ipak, veliku pažnju javnosti posljednjih mjeseci privukao je njen mlađi brat Barron Hilton. Barron je ovoga ljeta uplovio u bračne vode sa Tessom Gräfin von Walderdorff. Po onome što možemo vidjeti na njegovom Instagram profilu može se reći da zna uživati u blagodetima porodičnog bogatstva pa tako izgleda da im je jedina preokupacija putovanje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti