Bogatstvo Burta Reynoldsa ne ide njegovom sinu: Namjerno sam ga izostavio iz oporuke

Piše: Redakcija

Poznati glumac Burt Reynolds preminuo je prošlog mjeseca, a ako je suditi po komentarima njegovih kolega bio je  sjajan glumac, veliki čovjek i istinska legenda. O njemu se u medijima nakon smrti govori više nego ikada prije, a “The Blast” je objavio i detalje iz Burtove oporuke koja je napisana 2011. godine. Naime, Reynolds je, kako pišu strani mediji, svoje bogatstvo stavio u fond, koji će kontrolirati njegova sestričina Nancy Lee Brown Hess, dok je sina Quintona u oporuci samo pomenuo. 

– Namjerno ga izostavljam iz posljednje oporuke jer sam ga izdržavao tokom života – napisao je slavni glumac. 

Podsjećamo, Burt je preminu u 82. godini života, a s Nancy je po svemu sudeći bio prilično blizak. 

– Sa slomljenim srcem pozdravljam svog ujaka danas. On nije bio samo filmska ikona, on je velikodušan i strastven čovjke koji se bio posvećen porodici, fanovima, prijateljima i studentima glume – rekla je Nancy tokom njegove sahrane. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti