Antonio Banderas spojio nespojivo: Bivša i sadašnja supruga odlično se slažu, moguće je i to!

Piše: Redakcija

Iako je skoro nezamislivo da je moguće ostvariti dobar odnos između bivše žene i sadašnje, nekima je to pošlo za rukom. Još kada se radi o zvjezdama showbiza ta priča zvuči nestvarno. Antonio Banderas i Melanie Griffith proveli su u braku skoro 20 godina iz koga imaju kćerku Stellu, njihov zajednički život okončan je razvodom 2015. godine.  Mediji su nagađali da je razlog razvoda nova Banderasova djevojka Nicole Kimpel sa kojom je u vezi skoro četiri godine. 

Međutim, brak koji je raskinut 2015. godine, nije poljuljao njihove odnose. Poznato je da je Melanie Griffith prije Banderasa imala dva braka i troje djece koje je poznati španski glumac uvijek smatrao kao svoju i o njima se nesebično brinuo. Možda je to bio i razlog njihovog “miroljubivog” rastanka a takav odnos su zadržali i danas. U prilog tome svjedoče brojne fotografije na kojima se bivši supružnici nalaze zajedno. Nije rijedak slučaj da baš Banderas i njegova nova djevojka budu česti gosti na druženu sa njegovom bivšom suprugom Melanie. 

I sam Banderas je u medijima na pitanje o odnosu sa bivšom suprugom bez imalo ustručavanja izjavio kako i dalje voli Melanie na jedan poseban način. Na društvenim mrežama može se vidjeti bliskost koja vlada između Melanie i Nicole koje nerijetko jedna drugoj čestitaju rođendan i zajedno “šeruju” zajedničke fotografije. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti