Ana Gruica konačno pokazala fotografije s vjenčanja: Jedna slika, hiljadu riječi

Piše: Redakcija

Poznata hrvatska glumica Ana Gruica vjenčala se sa svojim izabranikom, psihijatrom Boranom Uglešićem krajem augusta, a njihova odluka je bila da vjenčanje bude intimna ceremonija u krugu najbližih. Ova odluka je uticala na to da Ana u medijima jako malo govori o ovom činu. 

– Boran nije javna osoba, ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock‘n’roll zvijezda. Srce očito ne bira čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiju u novinama i povećan interes za svoj privatni život. O nama nisam govorila i teško da ću i govoriti. Mogu samo reći da živim najljepše dane svog života zahvaljujući Boranu – kazala je Ana za Story.hr nakon vjenčanja. 

No, čini se da mjesec dana nakon svečane ceremonije na kojoj je rekla sudbonosno “Da” ipak nije mogla da odoli, a da sa svojim fanovima ne podijeli neke od najljepših momenata. Tako se na fotografijama na njenom Instagram profilu može vidjeti da se udala u jednostavnoj bijeloj haljini na bretele, dok je na glavi imala neobičan ukras. Pogledajte neke od fotografija koje je Ana podijelila. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti