Bonnie Aarons o ulozi u filmu “Časna sestra”: Kolege su me se plašile

Piše: Redakcija

 

Glavna zvijezda horor filma “Časna sestra” Bonnie Aarons otkrila je kako je izgledalo snimanje jednog od najstrašnijih filmova ikada snimljenih. Pravi filmski hit, koji je već uveliko u kinima pobrao je veliku pažnju publike ali i filmske kritike, već sada  mnogi porede sa Hitchcockovim ostvarenjima kao jedan od najboljih horora snimljenih proteklih godina. Aarons je medijima otkrila detalje sa snimanja filma rekavši kako ni sama nije bila upoznata s kulturnim i istorijskim bogatstvom koje se krije u dubini rumunskih šuma. Naime, dvorci i zamkovi u Transylvanini u kojima je snimljen veći dio filma ostavili su je bez daha, a kako sama kaže, to joj je pomoglo da se u potpunosti uživi u ulogu i iznese je na pravi način.

Kako je to sve izgledalo govori i činjenica da su joj kolege priznale da su u pojedinim trenucima osjetili pravu jezu kada bi im se našla u blizini. Ipak, za nju u početku nije sve išlo baš lako. Glumom se počela baviti kao djevojčica a malo je poznato da je išla na časove glume kod čuvenog Georgea Rosea. Zbog svog izgleda nije uspjevala dobiti veći broj uloga jer kako kaže, u Hollywoodu su jako zahtjevni kada se biraju glumci za pojedine filmove. U početku svoje karijere nije dobijala prave prilike glumeći uglavnom manje uloge i snimajući reklame. Svoju priliku Bonnie ipak znala iskoristit upravo glumeći časnu sestru iz pakla.  

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti