Novosti

Prijatelji upozoravaju Justina Biebera: Uspori malo s Hailey

Izgleda da je teenage zvijezda Justin Bieber definitivno odlučio stati na ludi kamen i uploviti u vode sa svojom djevojkom Hailey Baldwin. Sudeće prema onome što u javnosti iznose njegovi prijatelji Bieber je i više nego siguran u ono što želi, da što prije osnuje svoju porodicu. Ipak, sa njegovom odlukom baš se i ne slažu njegovi bliski prijatelji koji su prilično sumnjičavi kada je u pitanju Hailey. Neki su ga čak savjetovali da potpiše i predbračni ugovor. 

View this post on Instagram

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Međutim, kako tvrde holivudski mediji, Justin je i više nego siguran u ono što želi a priče i savjeti prijatelja da je bolje da još malo razmisli samo ga nerviraju. Izgleda da što je pritisak na Biebera veći tako je i njegova želja da oženi Hailey sve jača. U intervjuu koji je Justin dao prije nekoliko dana govori o svom trenutnom stanju i kako je sve više sigurniji da je Hailey prava osoba za njega s kojom želi provesti ostatak života i zasnovati porodicu. 

– Znam da sam u prošlosti uradio dosta loših stvari i povrijedio neke drage ljude željeći da ih usrećim bar na kratko. Sada sam više okrenut ka budućnosti uvjeren da im neću naškoditi. Šta ako je Hailey baš ta koju želim za cijeli život? Ako žurim sa bilo čime, ako joj naškodim na bilo koji način, šta dobijam? Zato ne želim da joj naudim- rekao je Bieber. 

On je dodao kako trenutno ne želi da ga bilo šta sputava. Pred njim je dosta posla, dosta odgovornosti pa tako ne želi da djevojka koju voli bude mu samo obaveza. Iz ovoga možemo zaključiti za Bieber zna šta radi i ne želeći javno progovoriti o vjenčanju bar na kratko pokušava zaštiti Hailey od pritiska javnosti. 

Pratite nas na društvenim mrežama