Novosti

Emilia Clarke se na emotivan način oprostila od ekipe Game of Thrones

Jedna od glavnih junakinja mega popularne serije “Game of Thrones” na emotivan način se oprostila od cijelog tima serije koja je obilježila posljednjih par godina. Popularna Emilia Clarke koja u seriji glumi lik Daenerys Targaryen istetovirala je na svojoj desnoj ruci tri mala zmaja koja simbolišu njeno troje djece. 

-Mama nikad neće zaboraviti svoje bebe- navela je u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu aludirajući na likove Drogona, Regala i Viseriona djecu “Majke Zmajeva” kako su je popoularno nazivali u seriji. Emilia je u više navrata spomenula kako je Game of Thrones za nju više od serije. Uz emotivno obraćanje medijima naglasila je da su je godine snimanja i druženje s ostalim glumcima učinile boljom osobom. U više navrata je govorila o seriji kao načinu života a cijelu ekipu posle godina snimanja smatra za svoju porodicu. 

Serija Igre prijestolja završila je sa snimanjem posljednje osme sezone i to nakon više od devet mjeseci. U posljednjoj sezoni fanove očekuje šest novih epizoda koje je produkcija uspjela zadržati u tajnosti nevjerojatnim osiguranjem. Emitovanje posljednje sezone planirano je u 2019. godini ali tačan datum početka prikazivanje jo uvijek nije objavljen. 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama