Emilia Clarke se na emotivan način oprostila od ekipe Game of Thrones

Piše: Redakcija

Jedna od glavnih junakinja mega popularne serije “Game of Thrones” na emotivan način se oprostila od cijelog tima serije koja je obilježila posljednjih par godina. Popularna Emilia Clarke koja u seriji glumi lik Daenerys Targaryen istetovirala je na svojoj desnoj ruci tri mala zmaja koja simbolišu njeno troje djece. 

-Mama nikad neće zaboraviti svoje bebe- navela je u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu aludirajući na likove Drogona, Regala i Viseriona djecu “Majke Zmajeva” kako su je popoularno nazivali u seriji. Emilia je u više navrata spomenula kako je Game of Thrones za nju više od serije. Uz emotivno obraćanje medijima naglasila je da su je godine snimanja i druženje s ostalim glumcima učinile boljom osobom. U više navrata je govorila o seriji kao načinu života a cijelu ekipu posle godina snimanja smatra za svoju porodicu. 

Serija Igre prijestolja završila je sa snimanjem posljednje osme sezone i to nakon više od devet mjeseci. U posljednjoj sezoni fanove očekuje šest novih epizoda koje je produkcija uspjela zadržati u tajnosti nevjerojatnim osiguranjem. Emitovanje posljednje sezone planirano je u 2019. godini ali tačan datum početka prikazivanje jo uvijek nije objavljen. 

 

 

Pročitajte još