Merlin oduševio publiku u New Yorku

Piše: Redakcija

Sjajnim nastupom na sinoćnjem koncertu koji je održan u “Melrose Ballroom” dvorani u New Yorku nastavljena je uspješna turneja Dine Merlina. Merlin će tokom turneja koja nosi naziv “Hotel Nacional” po istoimenom albumu iz 2014. godine obići još nekoliko gradova širom SAD. Koliko je interesovanje bilo za njujorškim koncertom govori podatak da je pjevač odlučio održati još jedan kocert u New Yorku na opštu radost publike.

Publika je s oduševljenjem pozdravila Merlinov izlazak na binu i od samog početka pjevala u glas svaku njegovu pjesmu. Na repertoaru su se našle nove pjesme ali su koncert začinili stari Merlinovi hitovi. Pjevač se na kraju koncerta zahvalio publici rekavši kako se nada ponovnom susretu. 

Dino će nastaviti svoju turneju po gradovima SAD, a nakon koncerata održanih u Torontou i New Yorku, Merlin će nastupiti u Chicagou i i St. Louisu nakon čega se seli u na evropski dio turneje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti