Britney Spears popustila: Bivši suprug dobio sve što je tražio

Piše: Redakcija

Poznato je da bivši suprug pjevačice Britney Spears, Kevin Federline,  od razvoda živi na njen račun, no čini se da mu 20.000 dolara koje mu ona isplaćuje mjesečno više nije dovoljno. Naime, on je  od Britney tražio još veći iznos jer, kako prenose strani mediji, mu dosadašnja cifra nije dovoljna za izdržavanje njihove dvojice sinova. Kako piše E! news, Britney je pristala na ovaj zahtjev, te će na dosadašnju cifru dodati još nekoliko hiljada, a izvor blizak pjevačici je za ovaj medij otkrio da Kevin zaista pretjeruje jer ni sama pjevačica ne troši 20.000 dolara mjesečno na djecu koja žive i više nego lagodno. 

Podsjećamo, Kevin je bivši reper i plesač. S Britney je bio u braku od 2004. do 2007. godine, a u tom periodu su dobili dvojicu sinova 13-godišnjeg Seana Prestona i 12-godišnjeg Jaydena Jamesa. Mnogi smatrajau da je upravo Kevin kriv što je poznata pjevačica 2007. godine doživjela nervni slom, kada je skroz obrijala glavu. Njih dvoje su se nakon razvoda dogovorili da dijele starateljstvo nad sinovima, a pjevačica je očigledno zadužena za njihovo finansiranje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti