Melanie Griffith: Od plastičnih operacija do raka kože

Piše: Redakcija

Poznata glumica Melanie Griffith svakim svojim pojavljivanjem plijeni pažnju javnosti, a izuzetak nije bila ni njena šetnja Hollywoodom prošle sedmice kada su je paparazzi uslikali u društvu prijatelja. Naime, Melanie je bila u ležernoj kombinaciji, tačnije u farmerkama i običnoj crnoj majici, dok je na nogama imala sandale. No, ono što je, zapravo, privuklo pažnju prolaznika je izgled njenog lica, na kojem su očigledne posljedice bolesti s kojom se suočava. 

Podsjetimo, glumica je poznata po tome što ima nesvakidašnju ovisnost, a to je ona o plastičnim operacijama, koja ju je 2009. godine dovela do problema s rakom kože. Iako je u periodu poslije toga u medijima govorila kako je izliječena, bolest se vratila početkom ove godine, kada je primjećena crna mrlja na njenom nosu. Zahvaljujući operaciji njen rak je ponovo uklonjen, no, izgled njenog lica svakako poručuje da nije izliječena. 

 Melanie s glumcem Antonio Banderasom ima kćerku Stellu, dok iz prvog braka sa Stevenom Bauerom ima kćerku Dakotu i sina Alexandrea. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti