One su sijale na sceni ali je supruga Zinedinea Zidana ostavila sve bez daha

Piše: Redakcija

Poseban dan u godini fudbalera predstavlja dodjela FIFA nagrada za najboljeg planetarnog igrača. Iako je ceremonija dodjela priznanja prvenstveno namjenjena najboljim fudbalerima, nije rijedak slučaj da glavne zvijezde te večeri budu njihove pratilje. Žene i djevojke fudbalera posebno su zanimljive medijima koji se bave njihovim životima. Imali smo priliku vidjeti prelijepe Pilar Ramos, suprugu kapitena Real Madrida, Sergia Ramosa, pratilje Cristiana Ronalda, Messija i mnogih drugih fudbalera. Međutim, na sinoćnjoj ceremoniji jedna dama privukla je ogromno pažnju medija. Iako uveliku u petoj dekadi života Veronica Zidane naprosto je sijala na sceni.

Fifa 4

Fifa 5

Zinedinova supruga sa kojom je u braku od 1994. godine sa kojom ima četiri sina, Enzoa, Lucau, Theoa i najmlađi Elyaza, jedna je od onih žena koje su svoj životni put u potpunosti posvetili svojoj porodici. Iako je njihov brak prolazio kroz brojne krizi i muževljeve afere i nevjerstva, Veronica je ostala postojana i dosljedna svoje porodice i svojih sinova koje je izvela na pravi put. Znajući kakav je životni put fudbalera, bogatstva, slave i novca i sudbine mnogih nesretnih ljubavi i brakova, Veronica je svijetal primjer prave porodične žene koja je na svojim plećima iznijela veliki teret života. Njen osmjeh, stav i elegancija koji je krase uvijek su privačili pažnju javnosti a tako je bilo i sinoća. Titulu za trenera godine ponio je Zinedine Zidane a sigurno da to priznanje u velikoj mjeri zaslužuje i Veronica. 

View this post on Instagram

Vacances en famille 🌊☀️.

A post shared by zidane (@zidane) on

Pogledajte galeriju i drugih ljepših polovina slavnih fudbalera.

Fifa 7

Raphael Varane i Camille Tytgat

 

Fifa 9

Didier Deschamps sa suprugom Claude i sinom Dylanom

Image result for dani alves joana sanz fifa 2018

Dani Alves s djevojkom Joanom Sanz

Image result for sergio ramos pilar rubio fifa 2018

Sergio Ramos i Pilar Rubio

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti