Severina: Emotivna poruka za godišnjicu braka

Piše: Redakcija

Poznata hrvatska pjevačica Severina se sa suprugom Igorom Kojićem vjenčala 2015. godine, a danas je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kojom je sve fanove podsjetila na godišnjicu braka. 

– Rekla sam “da”. Rekao je “da”. Hvala ti, mili moj, što me od prvog dana čvrsto drže tvoje ruke –  napisala je ona ispod postavljene fotografije, te razniježila fanove emotivnom porukom. 

Podsjećamo, Severina i Igor su se vjenčali na današnji dan prije tri godine, a sudbonosno “da” su izgovorili daleko od očiju javnosti u Istri. Vjenčanju je prisustvovali samo najbliži, a dva mjeseca kasnije je par organizirao raskošnu zabavu u Beogradu. Iako se često mogu pročitati medijski napisi o tome da njih dvoje prolaze kroz bračnu krizu, te da su pred razvodom oni na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuju fotografije na kojima ne kriju svoju sreću.  Da među njima nema problema se moglo vidjeti i tokom njihove nedavne posjete glavnom bh. gradu kada su se pročetali crvenim tepihom SFF-a. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti